Τα νέα μας
Η Οργάνωση
Σκοποί της Οργάνωσης
Ετήσιες εκθέσεις
Η χρηματοδότηση
Περιοχές δράσης και έργου
Αποστολές
Έργα υποδομών της Οργάνωσης
Καλεντάρι δράσης
Συνεντεύξεις
   
   
 
 
 
 
 
 
 
Προσφορά φαρμάκων

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Τα είδη των φαρμάκων που συγκεντρώνουμε αυτό τον καιρό είναι τα εξής κατά σειρά προτεραιότητας (από τα πιο επείγοντα στα λιγότερο επείγοντα) :

  • Αντιβιοτικά ενηλίκων
  • Αντιβιοτικά για παιδιά
  • Παυσίπονα ενηλίκων
  • Παυσίπονα για παιδιά
  • Κολλύρια
  • ALMORA
  • Αντιμυκητιασικές  κρέμες
Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να ελέγχεται ο χρόνος λήξης της ισχύος των φαρμάκων, ο οποίος αναγράφεται στη συσκευασία τους ( επιθυμητός χρόνος λήξης: τουλάχιστο ένα έτος μετά την ημερομηνία αποστολής τους στην Οργάνωσή μας ).

-Η αποστολή μπορεί να γίνει ταχυδρομικώς ή με άμεση προσκόμιση και παράδοση από τον ενδιαφερόμενο στα γραφεία μας στη διεύθυνση:
Γιατροί Καρδιάς, Θησέως 7-9, 105.62 ΑΘΗΝΑ ( άμεση προσκόμιση: Δευτέρα ως Παρασκευή, ώρες: 10 πμ ως 3 μμ. - πλην εορτών και αργιών - τηλεφωνήσετε προηγουμένως ).
Ειδικά για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και των πλησίων περιοχών, η παράδοση μπορεί να γίνει στην κα Πόπη Δημητριάδου, Ζαχαρία Παπαντωνίου 4Α, 546 46 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, μόνο μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί της στα τηλέφωνα: 2310.422912, κιν. 6972881713.

-Το ονοματεπώνυμο του αποστολέα, η πλήρης ταχυδρομική του διεύθυνση, το τηλέφωνο (το FAX και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς στο έντυπο του ταχυδρομείου. Επίσης, παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς και εξωτερικά στο κάθε δέμα που μας στέλνετε.

- Διευκρινίζουμε ότι εκτός από φάρμακα δεν συγκεντρώνουμε άλλα είδη.

-Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας και τη συμμετοχή σας στο έργο των «Γιατρών Καρδιάς».
 
 
follow us
   
 
site created and hosted by