Τα νέα μας
Η Οργάνωση
Σκοποί της Οργάνωσης
Ετήσιες εκθέσεις
Η χρηματοδότηση
Περιοχές δράσης και έργου
Αποστολές
Έργα υποδομών της Οργάνωσης
Καλεντάρι δράσης
Συνεντεύξεις
   
   
 
 
 
 
 
 
 
���������������� ����������������

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Τα είδη των φαρμάκων που συγκεντρώνουμε αυτό τον καιρό είναι τα εξής κατά σειρά προτεραιότητας (από τα πιο επείγοντα στα λιγότερο επείγοντα) :

  • Αντιβιοτικά ενηλίκων
  • Αντιβιοτικά για παιδιά
  • Παυσίπονα ενηλίκων
  • Παυσίπονα για παιδιά
  • Κολλύρια
  • ALMORA
  • Αντιμυκητιασικές  κρέμες
Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να ελέγχεται ο χρόνος λήξης της ισχύος των φαρμάκων, ο οποίος αναγράφεται στη συσκευασία τους ( επιθυμητός χρόνος λήξης: τουλάχιστο ένα έτος μετά την ημερομηνία αποστολής τους στην Οργάνωσή μας ).

-Η αποστολή μπορεί να γίνει ταχυδρομικώς ή με άμεση προσκόμιση και παράδοση από τον ενδιαφερόμενο στα γραφεία μας στη διεύθυνση:
Γιατροί Καρδιάς, Θησέως 7-9, 105.62 ΑΘΗΝΑ ( άμεση προσκόμιση: Δευτέρα ως Παρασκευή, ώρες: 10 πμ ως 3 μμ. - πλην εορτών και αργιών - τηλεφωνήσετε προηγουμένως ).
Ειδικά για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και των πλησίων περιοχών, η παράδοση μπορεί να γίνει στην κα Πόπη Δημητριάδου, Ζαχαρία Παπαντωνίου 4Α, 546 46 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, μόνο μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί της στα τηλέφωνα: 2310.422912, κιν. 6972881713.

-Το ονοματεπώνυμο του αποστολέα, η πλήρης ταχυδρομική του διεύθυνση, το τηλέφωνο (το FAX και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς στο έντυπο του ταχυδρομείου. Επίσης, παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς και εξωτερικά στο κάθε δέμα που μας στέλνετε.

- Διευκρινίζουμε ότι εκτός από φάρμακα δεν συγκεντρώνουμε άλλα είδη.

-Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας και τη συμμετοχή σας στο έργο των «Γιατρών Καρδιάς».
 
 
follow us
   
 
site created and hosted by